Matej Periš došao je u Beograd sa šestoricom drugova 30. decembra kako bi u srpskoj prestonici zajedno dočekali Novu godinu. NJemu se svaki trag gubi tog dana, u večernjim časovima, nakon što je izašao iz noćnog kluba "Gotik".

Nenad Periš došao je u Beograd početkom tekuće godine kako bi pomogao u potrazi za svojim sinom, a nakon dva meseca, svakodnevne neizvesnosti i isčekivanja bilo koje vesti o Mateju, odlučio je da se vrati u Split.

- Morao sam da se vratim kući. Tu mi je familija, ćerke, morao sam da se vratim da bih pokušao da nastavim s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovek. Moje srce je ostalo s mojim sinom u Beogradu, u koji ću se vratiti da nastavim da tražim moga Mateja. U kontaktu sam sa srpskom policijom, koja je, moram još jednom da istaknem, obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost, zasad nemamo nikakve nove informacije - navodi otac nestalog mladića za hrvatske medije.

Foto: ATA images

 

 

Nenad Periš je nedavno izjavio da ga je dirnula podrška Beograđana i Srbije, a situacija nije drugačija ni u Splitu.

- Evo, i danas dok sam hodao gradom svi gledaju u mene, prepoznaju me, a ja im otpozdravljam klimanjem glavom, kao što sam radio i ljudima u Beogradu. Neki me zaustavljaju i daju mi podršku da istrajem u traženju Mateja i kažu mi kako saosećaju sa svima nama u porodici. Ta mi podrška ljudi daje snagu da izdržim - rekao je Periš za "Slobodnu Dalmaciju"

Podsetimo, Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra, a potraga za njim i dalje traje.

Foto: Alo printskrin, društvene mreže

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".