Nakon što ga je publika dodatno zavolela kroz film “Toma”, gde je igrao čuvenog pevača, u medijima se pojavila informacija da je Milan Marić u vezi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, Mijom. Tragom ove informacije krenuli smo u komšiluk poznatog glumca, jer ko bolje zna šta se dešava u životu poznatih od suseda.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

U mirnoj ulici poznatog kraja u kojem žive poznati, živi i Milan Marić. Na pitanje o glumcu, primetili smo da razvuku osmeh od uva do uva, pa nam je bilo jasno da ga vole, naročito oni stariji.

- Čim je stigao u ovaj kraj, primetili smo ga. Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje žive u blizini, on je ljubazan, nasmejan i fin. Retko je moguće sresti takvu javnu ličnost. Ponekad hoda ulicom tako da mislite da ne zna gde ide, i ta njegova blentavost bude simpatična, kaže starija gospođa i dodaje:

- Ne poznajem ga lično i nikada mu nisam prišla da mu kažem da sam njegov fan. Zamislite, ja od 70 godina da sam nečiji fan, ali njegov zaista jesam.

Nešto mlađa komšinica, koju smo sreli u obližnjem kafiću kako čita nedeljnik o poznatima učinila nam se kao dobar sagovornik. Bili smo u pravu.


- A Milan, da, da, živi tu u blizini. Ali vidite, tu su i Bjelogrlići, nekoliko ulica odavde, šeretski se osmehnula, pa nastavila:

- Viđala sam ga sa devojkom, ali nisam znala da je to Bjelina ćerka. Lepa je i harizmatična, idu jedno uz drugo. Milan je fin dečko, vaspitan i među tim glumcima, a ima ih u ovom kraju dosta, najpristupačniji. LJudi ga saleću od kada je izašao film “Toma”, klinke se slikaju sa njim, bila je jedno vreme opšta pomama. Hvale ga svi, ali čovek ne može da popije kafu na miru od komentara prolaznika.

Foto: Tanjug/ATA Images

 

Zato, kako nam otkriva komšinica, Marića najčešće viđa u kafiću koji nije popularan. Tinejdžerke koje smo sreli u ulici oduševljeno su pričale o glumcu.

- On je “kulijana”, pitamo ga da se fotografišemo, on kaže hoće pa onda priča na mobilni pola sata. Potpuno je sladak. Ponekad ga pitamo za Bikovića i Radonjića, ali on neće ništa više da kaže osim da su super, kroz osmeh kaže jedna od devojčica.

Usput smo sreli i gospodina koji je veliki ljubitelj filma i pozorišta, pa nam kaže da Mariću predviđa veliku karijeru.

- Mnoge sam ispratio i dočekao generacije. On će biti od mlađe ekipe uz Bikovića i Marka Janketića prava glumčina. Tu u blizini živi i Petar Benčina, i njega sam posmatrao. Ima i on potencijala ali mislim da nema srčanost kao ovi. Milanu sam to jednom prilikom i rekao. Deluje kao fin momak, a ako mu Bjela bude tast za njega nema zime. Bjela sa porodicom živi u blizini i veliki je biznismen. Ozbiljno je iz posla glumca zagazio u biznis i mislim da zna šta radi, kaže naš sagovornik.

Vaspitan je


U obližnjem marketu kažu da Milan retko svraća, ali da kada uđe bez pozdrava i ljubaznih odgovora ne prođe.

- Danas skoro niko ne ume da kaže “dobar dan”, ulaze ko mule. NJemu to ne može da se desi. Vidi se da je vaspitan. Nikada nije nervozan, pa da nas odbije ili odbrusi kada nešto pitamo, a umemo da budemo naporne. Svašta smo ga pitale oko filma “Toma”, kroz osmeh kaže prodavačica pa dodaje:

- Viđamo ga da prolazi sa devojkom ali nismo znale da je Bjelina ćerka. Mada nam je poznata od ranije. Kažu da i oni žive u blizini.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".