Nemanja je upoznao Cecu i došao sa porodicom u Beograd. Ceci se dopao zet, ali nije još za to da se ćerka udaje. Nemanjin brat Dragi Gudelj, često pravi društvo Anastasiji i Nemanji u šopingu i u restoranima. Prolaznici su često viđali Anastasiju i Nemanju kako se drže za ruke, ona ga povremeno poljubi. Mladi par nimalo ne krije svoju ljubav. 

Nemanja je odlučio da, umesto u hotelu, za vreme svog boravka u Beogradu borave u luksuznom stanu u naselju Beograd na vodi, koji je iznajmio po principu stan na dan. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se zgrada u kojoj trenutno borave nalazi tačno prekoputa zgrade u kojoj svoj stan ima Cecina kuma Violeta Viki Miljković, piše "Kurir".

Foto: N. Skenderija

 

Za iznajmljivanje ovakvog stana, prema informacijama sa sajtova agencija za nekretnine, potrebno je dnevno izdvojiti između 70 i 170 evra.

 -Nemanju viđam svakodnevno otkad je došao iz Španije. Deluje kao fin i kulturan mladić, uvek se fino javi. Stalno je s nekim momkom koji jako liči na njega, posle sam video da mu je to rođeni brat. Deluju baš blisko. Ja inače na to ne obraćam pažnju, ovde dolazi i prolazi gomila poznatih, ali on mi je ostao baš upečatljiv. Koliko sam čuo od kolega, on je ovde u zgradi iznajmio stan na nedelju dana, ali on to može i da produži ako bude bilo potrebe. Ovde u zgradi se mnogi stanovi tako izdaju, neki su i odavno prodati, ali, kao što i sami vidite, radovi su još u toku, te će neki tek biti prodati. Možda baš jedan od njih kupi i Nemanja. Video sam ga da je s bratom i nekom gospođom bio u jednoj od agencija koje se bave nekretninama tu u kraju, moguće da je išao da se raspita nešto o kupovini. NJemu to ne bi bio veliki izdatak - ispričao je jedan čovek zadužen za održavanje zgrade u kojoj boravi Gudelj za pomenut medij.

Foto: ATA images

 

- Ne odvaja se od Anastasije. Izgledaju baš zaljubljeno. Viđao sam ih kako šetaju zagrljeni tu po kraju, drže se i za ruke. Oni se i ne kriju, iako ovuda prolazi puno ljudi. Redovno idu i po restoranima i do obližnjeg šoping-mola. Ono što je meni privuklo pažnju je da njih dvoje nikada nisu sami, već je s njima uvek u društvu i Nemanjin brat. To mi je baš interesantno. Ona je stalno između njih, ali samo se s jednim drži za ruke i povremeno ga poljubi - završava zaposleni.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".