Pevačica se dotakla i nove pesme "Ti i ja" i otkrila kako je došlo do saradnje sa "Sedativ Bendom".

- Super sam, nova saradnja sa Sedativ Bendom, pesma se zove ''Ti i ja'', a do saradnje je došlo tako što je on mene zvao. To je bila Ivanova ideja, poznao me, dopao mi se kao čovek, i snimili smo jednu baladu usred leta koja super prolazi. Ima skoro milion pregleda za nekoliko dana, što je super uspeh za jednu pop baladu - kaže Ivana.

Foto: ATA Images

 

- Nadam se da ću dve pesme izbaciti, posle toliko traženja, autorska kriza vlada, ništa mi se nije dopalo, ali našla sam dve pesme - dodaje Selakov.

- On je to zaslužio da se ta pesma peva, Darko Radovanović, uskoro je godišnjica njegove pogibije, uvek se potrudim da odem na godišnjicu pogibije, na nekima nisam bila zbog privatnih obaveza. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo - priča pevačica.

Foto: Arhiv novosti

Ivana se prisetila i kobne večeri kada je saznala da njen dragi kolega tragično izgubio život.

- Nikada neću zaboraviti, trebala sam da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom ''Trokaderu'', tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi ''Je l istina? Jel ste čuli?'', mi smo mislili da su dezinformacije, međutim ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljuid. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici - kaže Ivana Selakov.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je progovorila i o poznastvu sa legendarnim košarkašem Nikolom Jokićem.

- Ne poznajem ga , ali iz Sombora smo, on je mlađi. Ponosna sam, ide tamo on je normalan momak ide u somborkse kafane i volela bih da ga upoznma jer smo zemljaci. On je velika zvezda - kaže Ivana Selakov u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".