LJiljana je nekoliko puta izjavila da Ina ne želi da ostvari kontakt sa ocem. Razlog je taj što je gledala patnju svoje majke duži niz godina. Takođe, Jevremovićeva je izjavila da je Dragan sam odbacio rođeno dete. 

Naime, LJiljana je u jednoj emisiji otkrila da Keba iako zarađuje desetine hiljada dolara mesečno, za alimentaciju izdvaja tek 150 evra.

Foto: V. Danilov

 

- Apsolutno da nemaju kontakt osim toga što je izdržava. Uplaćuje svakog određenog datuma u mesecu određen iznos, ni dan ranije, ni dan kasnije, ni dinar manje, ni dinar više. Ja sam se tu povukla, oni to rade nezavisno od mene. Taj iznos je sud naložio.- izjavila je LJiljana i nastavila: 

-Prvi iznos je bio do sedme godine, drugi od sedme godine do srednje škole i sad je drugačiji iznos dok studira. To nikada nije poravnato kako treba. Ja imam otvorene sve njegove račune, vidim da mu više puta tokom meseca legne i po nekoliko desetina hiljada dolara, a sud naloži da plaća alimentaciju 150 evra.

U jednom mesecu, imam dokument da je zaradio 80.000 dolara, a plaća alimentaciju 150 evra - ispričala je LJiljana i dodaje da smatra da je Keba pokazao da je zao.

- NJegova bruka i sramota nije što je zao, već što je takav. Ovo mi je već u 21 veku malo čudno. On je pokazao da je zao - dodala je LJiljana.

Ina je izrasla u pravu lepoticu i danas ovako izgleda: 

 

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".