Danina je odrasla u Australiji, a dolaskom u Srbiju je dobila i svoju prvu ulogu. Kada je Čula da je dobila ulogu u Bjelinom filmu, ona nije krila oduševljenje.  

Udala se za producenta Aleksandra Kukanjca sa kojim je bila tri godine u braku. Par je stupio u crkveni brak 2013.godine. Ubrzo su dobili i sina.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je Danina u jednom intervjuu.

Danina je odlučila da napusti glumu jer je želela da osnuje porodicu. Kada je sin napunio osam meseci, Aleksandar i Danania su se preselili u Sidnej. 

Brak se nakon godinu dana od večanja u Sidneju raspao a glumica se kao samohrana majka vratila u Beograd gde joj najveću pomoć pružaju roditelji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

 

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - optimistična je bila Danina.

Producent Aleksandar Kukanjac poznat je kao dečko od pevačice Aleksandre Radović. On je sa njom od samog početka njene karijere. 

Razvod sa glumicom je bio težak. 

(Blic) 

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".