Prema meksičkim vestima, Vilijam Levi važi za jednog od najvećih zavodnika u meksičkim serijama. Prema rečima njegove koleginice sa kojom je delio kadar u seriji '' Magična privlačnosti'', van kamera ju je prisiljavao da sa njim uplovi u ljubavnu avanturu. 

-Tokom snimanja serije, Vilijam me je nagovarao da spavamo zajedno. Svim silama se trudio da me odvuče u krevet, čak mi je jednom ponudio novac za s*ks. Odbijala sam ga s gađenjem, nisam mogla da verujem da se tako ponaša čovek koji je, navodno, u srećnoj vezi. Jedva je čekao scene gde se ljubi i nežno dodiruje s koleginicama. Iskoristio bi priliku i radio čak pokrete koji nisu bili neophodni. Jednom mi je šapnuo na uvo: ‘Nadam se da sledeći put ovo nećemo morati samo da glumimo, već da ćemo zapravo voditi ljubav – rekla je Žaklin, koja sa kolegom posle  završetka serije nije ostala u dobrim odnosima. 

Kako navodi izvor blizak glumcu, Vilijam je drugovima pričao kako je  suprugu prevario sa 80 žena. LJubavna veza sa najmlađom koleginicom ga je koštala razvoda.

Takođe, u tabloidima je pisalo da je Vilijam želeo da namami maloletnicu u hotel i obljubi je. 

Glumca je napustila supruga kada je iz medija saznala da je prevarena. Sa decom je nakon 17 godina braka napustila stan. 

(Objektiv)

BONUS GALERIJA: Pogledajte prelepu izabranicu Rafala Nadala

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".