Spekulacije oko razloga rastanka pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea ne prestaju.

Nakon navoda da je glavni razlog raskida Pikeova afera sa 22-godišnjom studentikinjom koja je radila kao hostesa u Barseloni, oglasio se i Šakirin bivši zet, te otkrio kako su ona i fudbaler zapravo živeli i delili novac.

Foto: Profimedia

 

Roberto Garsija, bivši dečko jedne od Šakirinih sestara, rekao je za španski medij EsDiario da su problemi između kolumbijske zvezde i fudbalera navodno počeli zbog novca, a ne zbog fudbalerove prevare, kako se pisalo.

Garsija je rekao da je Žerar od Šakire tražio zajam kako bi mogao da ga uloži u druge poslove. Međutim, pevačica je odbila da mu pozajmi novac jer su joj roditelji sugerisali da to ne bi trebalo da radi.

- Prema onome što mi je rekla jedna njima vrlo bliska osoba, između njih dvoje postoji ekonomski problem. Navodno je Pike od Šakire tražio novac za različite investicije, a Šakirina porodica je odbila da ga da. Oni ne mešaju svoj novac, a porodično gospodarstvo drže na 50 odsto", rekao je Roberto Garsija.

Foto: Profimedia

 

Roberto takođe tvrdi da pevačica nikada nije imala nameru da se uda.

- Šakira se fokusirala na Pikea jer joj se sviđalo da bude otac njene dece. Znala je da se nikada neće udati za njega - dodao je.

Podsetimo, poznati par je preko svoje PR agencije objavio raskid.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju - stajalo je u saopštenju.

Nakon što su objavili da su se rastali, otputovali su u Češku kako bi podržali sina na sportskom takmičenju.

Drugi španski mediji takođe uveravaju da Šakira razmišlja o povratku u Sjedinjene Države. Španske nacionalne sportske novine Marca izveštavaju o pravnoj borbi između Šakire i španskog fudbalera.

BONUS GALERIJA: Jelena i Novak Đoković fondacija

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".