Nina Seničar odabrala je da se njen najvažniji dan životu desi u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paolo Nassi (@paolo_nassi)

- O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli - kazao je izvor blizak ovom paru. - Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - dodaje izvor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiji Horiuchi (@eijitaly)

- Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca - kroz osmeh je nedavno rekla Nina i dodala:

- Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vremena da odradim dobar trening. Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".