LJiljana je iz veza sa Draganom Kojićem Kebom dobila ćerku, koju pevač nije želeo da prizna. Pola estrade je stalo na Kebinu stranu, a LJiljana je oko šest godina bila bez posla pošto niko nije želeo da sarađuje sa njom. 

Trenutno zarađuje tako što radi u poslastičarnici i taj posao joj ne pada teško. 

Foto: Printsrin/Jutjub/ Novo jutro/Katarina Mihajlovic

 

- Skoro nijedan pevač nije hteo od mene da traži pesmu, jer su Kebi svi pružili podršku dok je trajao naš sudski proces oko dokazivanja očinstva. Zbog toga nisam imala posla pet, šest godina. Bitni ljudi iz "Granda" nisu želeli da sarađuju sa mnom - govori LJiljana za "Svet" i dodaje da je zahvaljujući njoj Suzana Jovanović svojevremeno dobila starateljstvo nad sinom Danijelom, a ona je zauzvrat od "Granda" dobila svojevrsnu blokadu:

- Ja sam bila jedna od najboljih drugarica dikretora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. NJen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dete pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali nakon toga sam od Granda doživela razočarenje - dodaje LJiljana.

Foto: ATA images

 

Međutim, LJiljana je navela i ličnosti sa estrade koje je nisu zaboravile: 

- Zorica Brunclik me je među prvima pozvala kada se saznalo da imam dete sa Kebom, čak je poslala i zlato mojoj Ini za prvi rođendan. Verovala mi je da se to dogodilo iz ljubavi. Ona ima masku iza koje je mnogo osetljiva i ranjiva. Sa Slađom Delibašić sedela sam u školskoj klupi u šestom razredu i jedino je ona imala petlju da me javno podrži kada su me Keba i njegovi saradnici pljuvali - ističe ona.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Vesne Galiot Gale

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".