Marko Živić je na intenzivnoj nezi, priključen je na respirator već tri dana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i respiratornih problema. Glumac je pod konstantnim nadzorom lekara, a stanje mu je još uvek nepremenjeno. 

Predstave koje je Marko trebao da igra su otkazane. Poslednja je "Čekajući Godoa" koju je trebalo da izvede 29. septembra u "Narodnom pozorištu" u Mostaru. Glumac je trebalo predstavu da izvede na Međunarodnom festivalu komedije "Mostarska liska" koji je završen ranije zbog njegove bolesti.

Foto: V. Danilov

 

- Predstava „Čekajući Godoa“ autora Semjuela Beketa, u režiji Vladimira Popadića, nastala u produkciji Kruševačkog pozorišta otkazana je zbog bolesti glumca. Zbog navedenog, festival će završiti dan ranije, te će dođela nagrada i koncert Divanhane u čast nagrađenih biti održan 29.09. sa početkom u 20 sati - pisalo je na zvaničnoj Instagram stranici "Narodnog pozorišta" u Mostaru.

Foto: Nebojša Parušević

 

- Marko je i dalje na B odeljenju intenzivne nege, priključen je na respirator, ima lošu kliničku sliku- rekao izvor i dodao:

- Kritično je, još uvek je životno ugrožen. Nalazi se pod konstantnim nadzorom lekara, rano je davati prognoze - objasnio je izvor na kraju.

 

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".