Popularni muzičar gotovo nikada u javnosti ne govori o privatnom životu, a u jednom od retkih intervjua gde je pomenuo porodicu, otkrio je da im zbog njegove ogromne popularnosti nimalo nije bilo lako.

Bajaga i Emilija venčali su se 1989, sledeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i ćerku Anđelu.

 

 

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pesme, a muzičar je posebno ponosan što se ona dobro nosila s njegovom velikom popularnošću i zavidnom karijerom.

Foto: V. Danilov

 

- O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze, koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bismo bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas - ispričao je roker.

Ni deci nije bilo lako da odrastaju uz poznatog oca. Bajaga tvrdi da je imati slavnog roditelja privilegija, naročito kada se organizuju veliki koncerti.

Foto: D.Milovanović

 

- Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega - govorio je Bajaga.

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".