Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijera sa više od 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.
Dobitnik je svih najznačajnijih profesionalnih i društvenih priznanja. Pored velikog broja uloga i autorskih projekata, publika najviše voli njegovu seriju "Selo gori, a baba se češlja".
Gotovo pola veka je u ljubavi sa suprugom Milenom, a najponosniji je na svoju decu, ćerku Jelenu i sina Nedeljka, i svoje četvoro unučadi: Sofiju, Lenku, Aleksandra i Filipa.
Glumac voli i da kuva, te su "TV Novosti" 1991. godine pisale o receptu za pripremanje svinjskih krmenadli kome je on nadenuo posebno ime: "Kremenadle a la Radoš".
Pročitajte još
Za ovaj recept potrebno je:
- 1kg krmenadli
- malo krompira
- šargarepa
- crni luk
- karfiol
- Kupus
- brašno
- 2 jaja
- so i biber
- sirće
- ostalo povrće
Krmenadle spremate na ovaj način:
Očistite krmenadle od masnoće i poređajte ih na dno posude. Dinstajte ih u vodi sa solju i biberom. Kada krmenadle omekšaju, dodajte sečeno povrće na komade i dolijte još vode.
Dodajte sirće i dinstajte još malo. Kada se krompir skuva, umutite dva jaja sa malo brašna. Prelijte krmenadle jajima i stavite u rernu da se zapeku.
* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj članak je izašao u "TV Novostima" 1991. godine. *
BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Radoš Bajić
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".
Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".