Радош Бајић иза себе има блиставу каријера са више од 100 главних и великих улога на филму и телевизији.
Добитник је свих најзначајнијих професионалних и друштвених признања. Поред великог броја улога и ауторских пројеката, публика највише воли његову серију "Село гори, а баба се чешља".
Готово пола века је у љубави са супругом Миленом, а најпоноснији је на своју децу, ћерку Јелену и сина Недељка, и своје четворо унучади: Софију, Ленку, Александра и Филипа.
Глумац воли и да кува, те су "ТВ Новости" 1991. године писале о рецепту за припремање свињских крменадли коме је он наденуо посебно име: "Кременадле а ла Радош".
Прочитајте још
За овај рецепт потребно је:
- 1кг крменадли
- мало кромпира
- шаргарепа
- црни лук
- карфиол
- Купус
- брашно
- 2 јаја
- со и бибер
- сирће
- остало поврће
Крменадле спремате на овај начин:
Очистите крменадле од масноће и поређајте их на дно посуде. Динстајте их у води са сољу и бибером. Када крменадле омекшају, додајте сечено поврће на комаде и долијте још воде.
Додајте сирће и динстајте још мало. Када се кромпир скува, умутите два јаја са мало брашна. Прелијте крменадле јајима и ставите у рерну да се запеку.
* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај чланак је изашао у "ТВ Новостима" 1991. године. *
БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".