Voditeljka Jelena Simić je u martu 2020. godine počela da vodi kultni kviz "Slagalica", ali je ubrzo saznala da je u drugom stanju, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

Jelena se, naime, nedavno vratila na male ekrane, a malo ko zna da je njen suprug Dragan Simić, dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. On je inače, znatno stariji od nje, a da uživaju u skladnom braku govore i brojne zajedničke fotografije koje voditeljka objavljuje sa svojim suprugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Podsetimo, voditeljka ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

Podsetimo, kako je nedavno voditeljka Kristina Radenković počela da radi na projektu "Stigni me ako znaš”, njeno mesto u kvizu "Slagalica” zauzela je Jelena Simić, koja je, priznaje, imala tremu u prvoj emisiji.

- Da, imala sam tremu, tačnije osećaj odgovornosti da sve prođe kako treba - izjavila je Jelena.

Na pitanje smatra li da će biti dostojna zamena koleginici Kristini Radenković, poručuje:

- Kristina je moja draga koleginica koju cenim. Dala mi je korisne savete i podršku. TV "Slagalica” ima svoj ustaljen koncept i moj zadatak je da se uklopim najbolje što umem. Svako od nas ima svoj pečat, ne mogu da ličim ni na jednu voditeljku kviza, niti je to ideja - objašnjava nova voditeljka popularnog kviza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Dobila je dosta poruka od prijatelja i kolega kada su je ugledali na malim ekranima, a bilo je i onih zanimljivih.

- Svaki čovek ima neki svoj ugao posmatranja. Kritiku prihvatam, ako je dobronamerna, jer sam svesna da je to način da budem bolja. Od komentara najzanimljiviji su mi bili "nova voditeljka Slagalice, a nije plava” - kroz smeh priča Jelena.

Inače, Jelena je rodom iz Sarajeva, a u intervjuu za "Politikinu TV reviju" rekla je da se sa 12 godina suočila sa svetom odraslih i da bi se o njenom životu mogao snimiti film.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".