Vesna Zmijanac napisala je testament kako bi raspodelila svoje bogatstvo koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

- Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu - rekao je izvor.

Foto: Milena Anđela

 

Pevačica se trudila da obezbedi ćerku, ali i unuke.

- Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je ćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. NJih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živela tokom studija u Grčkoj - kaže sagovornik.

Foto: Printskrin/Instagram/nikolijaofficial

 

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina.

- Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. NJih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište... Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. NJima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije - rekao je izvor za "Informer".

BONUS GALERIJA: Usnija Redžepova - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".