Pevačica Lepa Brena je posle brojnih koncerata odlučila da napuni baterije, pa je tako otišla na zasluženi odmor.

Foto: Printskrin Instagram/lepabrenaa

 

 

Kako se da videti na njenom Instagram profilu, ona na svojoj jahti uživa sa porodicom, a kako je sada izjavila, tokom celog avgusta je isplanirala da odmara.

- Mislim da sam to zaslužila posle četrdeset godina ovog predanog, veoma ozbiljnog i profesionalnog rada. Da budem presrećna na svom koncertu i da podelim tu svoju emociju sa publikom. Zaista uživam više nego ikada u svom životu. Dobro sam organizovana, kao što se i vidi, volim malo da putujem i da se odmorim sa drugaricama, familijom, Bobom, decom i prijateljima, rekla je Brena za "Grand online".

Foto: Z. Knežević

 

 

Brena se takođe dotakla svog umetničkog imena, i objasnila koja je razlika između Lepe Brene na sceni i kada se reflektori iskljuće.

- Ja sam svugde van koncerata jedna sasvim obična i jednostavna žena. Moram da priznam da je Lepa Brena nešto što sam kreirala i što poklanjam svojoj publici, a ono što sam ja u mom domu sa porodicom i kada nisam Lepa Brena, to je jedna normalna i obična žena koja se druži sa svojim drugaricama, sa familijom i rodbinom. Upravo taj balans je veoma bitan i nešto što je krucijalno u životu svakog umetnika, rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Podsetimo, Brena je nedavno oženila svog bratanca kome je pevala na svadbi, a poznata pevačica objavila je na društvenim mrežama sliku sa slavlja na kojoj je ceka porodica na okupu.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena - koncerti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".