Iako je dobro poznat na internetu kao tip koji ne dopušta da ga to što je slep spreči u avanturističkim aktivnostima, nije toliko prepoznatljiv u teretani.

On je objavio video o susretu od pre devet meseci, koji se nedavno ponovno pojavio na internetu.

- Slep sam. Ako znaš šta znače te dve reči, onda si mnogo pametniji od devojke koja je vrištala na mene u teretani - objasnio je Gastin u snimku.

- Stojim tamo i radim vežbu spuštanja tricepsa, a budući da ne vidim, samo buljim u prazno i ​​radim svoje. Na pola seta počinjem da čujem korake koji izgledaju kao da dolaze u mom smeru sve bliže i bliže. Sve dok mi odjednom ova žena ne stane ispred nosa i govori: "Nisam došla ovamo da buljiš u mene". "Oh, žao mi je, ja sam slep", kažem joj.

Uprkos tome što je ženi otkrio svoj invaliditet, ona je odgovorila da je nije briga za njegovo slepilo i ponovno mu je rekla da prestane da bulji u nju.

Žena je odjurila i vratila se sa menadžerom. Pit je izvadio svoju legitimaciju koja je otkrivala da je definitivno slep. Prema Pitovim rečima, menadžer je odgovorio: "U redu, ali i dalje ne možete da učinite da se drugi osećaju neugodno dok ih gledate."

Ostaje pitanje kako bi znao da li je zurio u nekoga ako ne može da vidi tu osobu.

Pit je, inače, glasovni glumac za neke od najvećih TV mreža u SAD. Obavljao je glasovne poslove za CBS, Fox News, ESPON, NFL, Kartun Netvork, Fols, Komedi Central i Mejdžor Lig Bejsbol, piše Ledbajbl.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".