Tokom sahranjivanja oca, sestre Kovač nisu prišle jedna drugoj, a mnogi su zapazili detalj kada su spuštali sanduk u grob.

Kristina je stavila belu ružu, a Aleksandra i Anja crvenu. Da li je ovo dokaz da se ni posle toliko godina nisu pomirile?

Do svađe je došlo 2014. godine kada je Kristina tvrdila da ju je napao sesstrin suprug Roman. Ona se navodno naljutila na nju jer Aleksandra nije  stala na njenu stranu: 

Foto: Sarić S.

 

 

– To što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre bilo je skandalozno i neprijatno za čitanje. Prvi put me je javno pljuvao kada je Nina pevala pesmu “Čaroban” na takmičenju za našeg predstavnika na Evrosongu, a pevala je i Aleksandra svoju numeru “Idemo dalje”. Neću ulaziti u sitne detalje, ali oni koji me znaju svesni su tuge i problema koji su već godinama vezani za moj odnos sa nekada najbližom sestrom na svetu – napisala je Kristina tada i nastavila:

Foto: Jutjub printskrin/KomunaOfficial

 

- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g**nima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema... - napisala je Kristina tada i zaključila:

- Ja sam najbližu sestru izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas.

 

 

Posle Kristininog oglašavanja ni Kornelije nije razgovarao sa njom, a Aleksandra se ubrzo oglasila.

– Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način - rekla je pre nekoliko godina Aleksandra Kovač.

(Informer)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".