Slobodan Boba Živojinović, suprug Lepe Brene godinama muči muku sa viškom kilograma, pa je zbog gojaznosti narušio zdravlje, a kako izgleda trenutno je zabrinulo Lepu Brenu. Iako joj je nekoliko puta obećao da će povesti računa o izgledu i zdravlju i posvetiti se zdravoj ishrani, prekršio je obećanje i  ponovo se ugojio deset kilograma jer jede krišom. 

Foto: ATA images

 

Tokom prošle nedelje pojavio se na jednom gradskom događaju, pa je izgled Bobe Živojinovića mnoge iznenadio, a kako piše "Star" zbog viška kilograma Boba je imao i problema sa kretanjem.  Kao  da ni to nije dovoljno, Boba se požalio prijateljima  kako supruga više sa njim ne želi nigde da se pojavljuje.

- To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro. Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vredi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zapretila mu je da će ga ostaviti pod stare dane - otkrio je za "Star" izvor blizak Živojinovićima.

Lepa Brena brine sa razlogom, a da li će jača polovina poslušati savete najbližih, to ćemo videti. 

BONUS GALERIJA: Lepa Brena- retko viđene fotografije sa nastupa i mladosti 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".