Snimak je brzo postao hit, kako zbog umeća sa loptom predsednika Srbije, tako i zbog  oduševljenja ljudi sa kojima se i fotografisao.

Vučićev snimak je na TikTok nalogu "Novosti" videlo više od pola miliona ljudi.

Kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video-snimku:

Predsednik Srbije objasnio je u postu na Instagramu kako je nastao ovaj video:

- U brzoj šetnji do zgrade UN naučio sam nove stvari o individualnom treningu za košarkaše. Neverovatna je njihova ljubaznost, iako im je trening prekinuo neki stranac.

I govor predsednika Srbije je izazvao ogromnu pažnju internet populacije. NJegova poruka o važnosti pridržavanja Povelji UN i poštovanja teritorijalnog integriteta prvi je po pregledima na Jutjub kanalu UN, poredeći sa brojem stanovnika.

To je vidljivo na Jutjub sekciji "trending", gde je prikazano šta se najviše gleda i u ovom trenutku, najbrže raste i ima najviše pregleda - a to je upravo Vučićev govor.

Foto: TikTok printskrin/Novosti

 

 

Kao što se može videti, Vučićev govor pregledalo je 103 hiljade ljudi. Ispred njega nalazi se govor DŽozefa Bajdena, dok je govor ukrajinskog predsednika, poređenja radi, gledalo tri puta manje ljudi.

Foto: TikTok printskrin/Novosti

 

 

Dakle, po apsolutnim brojevima ispred Vučića su američki predsednik DŽo Bajden i predsednik Filipina Bongbong Markos, ali njihove zemlje imaju daleko veći broj stanovnika nego Srbija.