Nakon današnjeg brutalnog okršaja u rijalitiju "Zadruga 6", kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesničili Uroša Ćertića,  produkcija je donela odluku da obojica budu diskvalifikovani.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz Zadruge jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani.

Tim povodom, oglasila se Kristijanova verenica koja je u šestom mesecu trudnoće:

Foto: ATA images

 

 

- Upravo sam krenula po Kristijana, ponosna sam i uopšte nisam razočarana u njega. Razumem čelnike zašto su doneli ovakvu odluku, ali bih volela da su isto, ravnopravno doneli istu odluku i za Ćertića, ali dobro, ne bih se mešala u to. Kristijan je još jednom pokazao da je u stanju da rizikuje sve svoje zarad neke pravde, možda čak i sulude i za osobe koje to ne zaslužuju, ali on je takav. Evo idem po njega i to je to! Ništa mu ne zameram, jedva čekam da ga vidim! - rekla je Spalevićeva za SrbijaDanas.com.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".