Ivana Selakov se može pohvaliti da je otpevala preko 3.000 pesma kao prateći vokal, brojnim muzičkim zvezdama pre nego što je otpočela solo karijeru. 

Kako kaže, stekla je veliko iskustvo, a situacije koje je doživela sa kolegama će pamtiti ceo život.

Foto: ATA images

 

- Radila sam sa Sergejem Ćetkovićem, onaj album „Pogledi u tami”, to je bilo prelepo. Marija Šerifović, njen koncert ali kasnije i Evrovizija, zaista nezaboravno iskustvo... Ceca takođe, na Ušću, sto hiljada ljudi, to je nenormalna trema, ali je uvek bilo super. Jelena i ja smo pevale te prateće vokale, ali sa nekim solo deonicama, nije svejedno zaista. Bila sam sa Dadom Topićem na Jazu, a pored nas su bili Rolingstonsi, zaista scena za pamćenje. Što se tiče treme, imam je prilikom svake uživo emisije, jer nikada ne znam šta može da mi se desi sa glasom, da uspem sve da izvučem kako treba... Godinama kuburim sa alergijom i onda se uvek brinem kako ću da iznesem neku pesmu - odgovorila je Ivana.

Jedna od situacija koje će pamtiti ceo život, bio je deo koncerta Svetlane Cece Ražnatović, kada je bila prinuđena da peva pesmu umesto nje, a kako kaže, ona joj je uvek davala vetar u leđa. 

Foto: ATA images

 

- Sa Cecom na koncertu, duvao je neki nenormalni vetar, nosio je sve pred sobom i stalak i mikrofone, nije uspela da peva u isto vreme da drži haljinu, te sam u jednom momentu pevala umesto nje dok je ona otišla da se presvuče... Bila sam Ceca na pet minuta, simpatičan trenutak... NJoj sam večno zahvalna, što zbog iskustva, što zbog moralne podrške, samo jedna reč je njena bila dovoljna da izguram sve... Mnogo mi je pomogla - rekla je Ivana Selakov u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".