Devedesetih godina svet je bio pod okupacijom latino-sapunica, a junaci popularnih telenovela važili su za veće zvezde od onih holivudskih.

Sećamo se Kasandre, LJovisne, Esmeralde, ali i Rosalinde. Naslovnu ulogu igrala je meksička glumica i pevačica Arijadna Talija Sodi Miranda ili jednostavno – Talija. Gde je danas i šta radi?

Foto: Profimedia

 

Talija, koja je letos proslavila 51. rođendan, smatra se jednom od najuticajnijih latinoameričkih umetnica. Predstavljali su je kao kraljicu latino popa, za šta je možda najzaslužniji njen suprug, čuveni producent Tomi Motola, bivši muž Maraje Keri, sa kojim je u braku od 2000. godine. Nema sumnje da je globalni uticaj popularnih serija učinio svoje, ali njena prva ljubav ipak je muzika. Čak je za svoja dostignuća u toj umetnosti dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Imala je i svoj modni brend, radio-emisiju, napisala je četiri knjige, počasni je ambasador Unicefa... Ima i dvoje dece, pa možemo da dodamo da je uspešna i na tom polju.

Foto: Profimedia

 

Talija se pre nekoliko dana pojavila na dodeli latino Gremi nagrada u Las Vegasu. Ako se pitate kako danas izgleda, a niste pratili njenu karijeru protekle dve decenije, možemo da vam kažemo da se nije mnogo promenila. Kao da smo „Rosalindu“ juče gledali...

GALERIJA:

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".