Glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar u novoj seriji "Popadija" tumači Dessu, suprugu seoskog popa, koja je "gradska devojka" i sušta suprotnost ostalim meštankama sela. 

"Na prvi pogled, Dessa je dosta površna, ali će se kroz buduće epizode pokazati da zapravo nije. Ona voli taj svet socijalnih mreža, uživa u pravljenju selfija. Ja baš nisam taj tip i ja to radim zato što moram. Dok je ona ekstrovert, ja sam malo povučenije prirode", počela je priču glumica za "Prva.rs", a potom dodala da sa Desom ipak ima i mnogo sličnosti. 

Foto: Profimedia

 

"To je uloga koja je najsličnija meni privatno. Desa i ja imamo mnogo sličnosti. Čak i neke replike iz serije ja koristim u privatnom životu, a i obe smo Škorpije u horoskopu. To su sve baš sitnice, ali i karakterno smo takođe slične. Ona je ceo svoj život promenila zbog ljubavi. Kada nekog zavoli i kada neko pridobije njeno poverenje, vrlo je lojalna. Takva sam i ja", istakla je Nina, koja je u srećnom braku sa suprugom DŽejem Elisom, sa kojim ima ćerku Noru. 

Foto: Profimedia

 

Za razliku od Dese, Nini selo i životinje nisu nimalo strani, a budući da je veći deo života provela u evropskim i svetskim metropolama, srpska lepotica priželjkuje da starost dočeka u potpuno drugačijem okruženju. 

"Konjičkim sportom sam počela da se bavim od pete godine. Samim tim, većinu detinjstva sam provela u štali, baveći se raznim seoskim poslovima. Moj san je da jednoga dana kupim salaš u Vojvodini i da se tako penzionišem", iskrena je bila ona za pomenuti medij. 

Foto: Profimedia

 

Još fotografija Nine Seničar pogledajte u galeriji ispod.

FOTO GALERIJA:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".