Često su i sami meta komentara jer gledaoce umeju da iznerviraju, toliko da zbog njih ponekad isključuju ton ili potraže daljinski da prebace kanal. Sećamo se Mladena Delića, Duška Koraća, Milojka Pantića i njihovih ushićenja, a u današnje vreme jedan od najprepoznatljivijih glasova koje slušamo na utakmicama pripada Aleksandru Stojanoviću.

Čuveni Aca Informacija svakodnevno se uključuje iz Katara, u koji su ovih dana uprte oči celog sveta. Rođen je u Beogradu, a karijeru je počeo tokom studentskih dana, 1993. godine, u programu Radio Indeksa. Iako je diplomirao ekonomiju, sportski prenosi bili su veći izazov, a očigledno i veća ljubav. Kako piše Vikipedija, pisao je za časopis Tempo, da bi se kasnije obreo na BK televiziji, gde je radio prenose Premijer lige i zaradio prvi medijski nadimak – Aca Englez. 

Drugi nadimak, poznatiji, dobio je jer je pažnju gledalaca skretao statističkim podacima i informacijama o igračima tokom utakmice. Tu je, naravno, i njegova specifična frizura, sa loknicama u prvom planu. 

Mnoge Acine izjave rado se citiraju po internetu i predmet su pošalica.

Sportskoj redakciji Radio-televizije Srbije pridružio se 2006. godine. Imao je autorske emisije, ali i kratak izlet u zabavni program 2018, kada je sa koleginicama Draganom Kosjerinom i Kristinom Radenković vodio Beoviziju.

 

Foto: V. Danilov

 

Iako je javna ličnost, o Acinom privatnom životu ne zna se gotovo ništa. Doduše, šuškalo se da je davnih dana, dok su oboje radili na BK televiziji, bio u vezi sa Natašom Miljković, ali su to vešto krili od javnosti. Budući da ga je lepa voditeljka jednom prilikom pozvala u svoju emisiju, verujemo da su ostali u dobrim odnosima.

Foto: Printskrin/Jutjub/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

 

(Hello)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".