Glumac DŽordž Kluni i njegova supruga i advokatica specializovana za ljudska prava Amal Kluni u svakoj prilici su najzapaženije poznate ličnosti, čak i na gala skupovima na kojima im društvo prave najveće zvezde.

Foto: Profimedia

 

Tako je bilo i na dodeli godišnjih nagrada Kenedi centra u Vašingtonu, gde su DŽordž i Amal prošetali crvenim tepihom uobičajeno elegantni.

Glumac je odabrao klasično crno odelo s belom košuljom i crnom leptir-mašnom, dok je njegova draga izgledala spektakularno u još jednoj bajkovitoj toaleti.


Ovog puta Amal je ponela crvenu kreaciju koja je pripijen uz telo, dok se od kukova širi, okriva ramena, a ispod njih se pruža raskošni plašt sa šlepom koji ju je pratio dok je hodala. Savršen spoj uz elegantne crvene cipele sa visokim štiklama i crvenu clutch tašnicu, ali ne baš zgodno izdanje ako vam tim asistenata nije pri ruci.

Foto: Profimedia

 

Naime, dok je pozirala okupljenim foto-reporterima, Amal je doživela manju "nezgodu": u jednom momentu, šlep se upetljao, a kako je vrlo dugačak, advokatica ništa nije mogla da učini. Srećom, njen suprug DŽordž rešio je da na minut bude njen stilista, te je brže-bolje namestio šlep i Amal je mogla da nastavi da pozira i pokaže sav svoj glamur.

Foto: Profimedia

 

Kakav džentlmen, zar ne?

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".