Telo Ivane Tramp pronađeno je u dnu stepeništa luksuznog stana na Menhetnu, gde je osamdesetih važila za neprikosnovenog matrijarha. Nesrećan slučaj, piše u policijskom izveštaju.

Ivana je većinu svoje imovine u vrednosti od 34 miliona prenela na sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku, bivšem mužu nije ostavila ništa, dok posebno mesto u njenom testamentu pripada bivšoj dadilji Doroti Keri. Žena koja je čuvala njenu decu s vremenom joj je postala bliska prijateljica, što je ostala do poslednjeg dana. Ivana joj je poverila na čuvanje psa i iz zahvalnosti joj ostavila luksuzni stan u Majami Biču na Floridi.


- Svog psa Tajgera Trampa, kao i bilo kog drugog ljubimca kojeg ću možda imati u vreme svoje smrti, tetsamentom ostavljam svojoj prijateljici Suzani Doroti Keri, piše u dokumentu.

Foto: Profimedia

 

 

Kerijeva za Trampove radila decenijama, pišu američki portali. Ivana je o svojoj dadilji pisala i u knjizi “Rising Trump” iz 2017. Prisetila se da je mlada žena počela da radi za porodicu “s iskrom u oku i mnogo nervozne energije”. Kasnije, kada su deca porasla, Doroti je došla na poziciju Ivanine asistentkinje.

(Hello)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".