Kako Informer saznaje, njemu je poginuo rođeni brat.

Goran je sa rođenim bratom radio na servisiranju klima u firmi svog oca. Prilikom jedne intervencije, Goranov brat je poginuo.

- On je strašno teško podneo smrt brata. Nije se oporavio do svog samoubistva. Tada je počeo da se kocka i pravi probleme - kaže izvor Informera blizak ovoj porodici. 

Kako navodi sagovornik, Goranov otac je potpuno slomljen.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

- Izgubio je oba sina! Možete li da zamiliste kako je čoveku? Oni su odrasli sa njim. Nakon što se Goranov otac rastao od njegove majke, iz Sarajeva su došli u Beograd. Nije im dozvoljavao kontakt sa njom. Prvi put je video majku kada je napunio 18 godina. To je prvi susret koji sa njom pamti. Strašna je to sudbina koja ga je obeležila. Od dobrog momka, postao je kockar, a na kraju ubica - kaže sagovornik.

Kako se sumnja Goran (37) se 26. januara ubio na parkingu u beogradskom naselju Bežanijska kosa zbog griže savesti jer je nekoliko dana ranije usmrtio sestre Gordanu i Jelisavetu. 

Foto: N. Skenderija, Gugl Maps printskrin

 

NJih dve su pronađene mrtve u stanu 21. januara. Sumnja se da su one ubijene dosta ranije. Komšije su prijavile policije da se sestre ne pojavljuju danima, a da se iz njihovog stana oseća neprijatan miris.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".