Kako su se Verica i Rade razveli, tako je to pevačici u detinjstvu teško pao njihov razvod. Roditeljsku ljubav je u tom periodu zamenila bakina ljubav:  

- To je omiljena moja ličnost, ako izuzmemo moje roditelje, naravno, ali za nju me zaista vezuju neke posebne uspomene i posebne emocije zato što je do neke 14-15 godine ona meni bila sve. Roditelji su tada nastupali na onim čuvenim hotelskim, nastupima, svirkama, kako mi to danas volimo da kažemo, a to su bili višemesečni angažmani zbog kojih ih nije bilo po par meseci, pa onda dođu na par dana, pa odu... Tako da ta mala kuhinjica u tom stanu, Grada Sirena broj 4 nosi jednu posebnu uspomenu i reemituje jednu posebnu emociju zato što ta količina ljubavi koju sam ja primala od nje jer sam bila dugo očekivano i dugo željeno dete, s obzirom na to da je moja mama imala ozbiljnih problema sa time, to je stvarno bilo nešto posebno - priča Marija i nastavlja:

- Sigurno da je izostao taj deo. Ne mogu da kažem da ljubav koju sam od majke osećala kada je bila tu nije nešto što mogu i sada na koži da osetim i prepoznam, ali da nije bilo redovno zbog samog posla, to je sigurno. Rekla bih da se u poslednjih 20 godina to nadomešćuje. Onog momenta kada sam ja postala punoletna i kada smo se preselile u Beograd to se negde nadomešćuje, pa i dan danas. Evo ona je sada kod mene, sprema nekakav ručak bez obzira što ima izbor da bude u Kragujevcu, u Beogradu u svom stanu, ona je kod mene sa svojim psom i to joj je lepo. Voli da provodi vreme sa mnom. Meni ne smeta, osim u neki retkim trenucima kada imam potrebu da budem sama zato što je jedini trenutak kada i mogu da budem sama samo taj kada sam u svom domu, u svom dnevnom boravku, spavaćoj sobi, gde god - kaže Marija u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i dodaje:

- Ja se na primer ne sećam nekih naših letovanja, zimovanja, nemam to u memoriji, možda se to i dešavalo, ali verovatno retko i nedovoljno često da bi mi ostalo u memoriji. Sigurno je da je nedostajalo, ali nemamo izbora osim da hendlujemo život na najispravniji mogući način te da neke stvari pokušamo za života da nadomestimo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".