Takmičare je savladala trema, a na samom startu emisije, žestoko su se pokačili Ceca i Bosanac: 

- Prvi kadidat je bio dobar, bio si na ivici falša, ali si se izborio onako muški do kraja. Druga pesma je bila odlina, čista, dovoljno za drugi krug nećemo sada u sitna crevca, reče ja, a Ceca ostade živa. Što se tiče takmičara broj dva, ja mislim da si ti precenjena od strane svoje mentorke, počev od prve pesme. NJu si dobro skinula, ali druga nije za tebe - rekao je Bosanac, a Ceca je odmah odgovorila:

- Muka mi je, muka mi je! Tu ne može ni soda bikarbona da mi pomogne - poručila je Ceca.

 

 

Viki Miljković je podrazumeva se u stala na kuminu stranu, a onda se posvađala sa kolegama iz žirija, pa su pale i teške reči.

- Ja se ne slažem sa tim, mislim da je Vanja dobar narodnjak i mislim da nam je potrebno dobrih narodnjaka. Bravo za prvu pesmu, a što se tiče druge pesme, meni nije falilo ništa. Šta je tu falilo, ne možemo svi da budemo Zorica Brunclik, mislim da si dobar narodnjak i da si i drugu pesmu dobro otpevala – rekla je Viki.

- Slušam sada Violetino izlaganje i uvek mora da bude kontra od svega što smo rekli, to joj je manir. Ona kad ne bi rekla da se ne slaže, a nikad ne kaže zbog čega se ne slaže. To je kumina kandidatkinja i mora da bude tako – dodala je Bekuta.

Foto: ATA images

 

- Mi imamo ista mišljenja u 90 posto slučajeva, Viki ti to čuješ ima taj jodl na kraju i proskiči uvek, nemoj da si kontra - poručila je Snežana.

- Mislim da si morala da radiš još pet, šest krugova sa Cecom, pa da ideš na Zoricu, msilim da je prerano - dodao je Mili.

- Ona će da radi sa Cecom, ali ti više nikada nećeš raditi sa njom - udario je Popović nisko.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".