Tiktokerka Marija Mandić, koja je na društvenim mrežama veoma popularna objavljući video klipove svoje trudnoće, izgubila je bebu nakon porođaja.

Marija se oglasila na Instagramu i srceparajućim rečima se oprostila od sina.

Foto: Instagram printskrin/marijamandic58

 

 

- Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svet. Za početak svakome bih poželela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost. Samo par sati nas je delilo od najveće sreće. Iznenadio si nas letos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar sveta. Desio si se u pravom trenutku i učinio me boljom, smirenijom, pre svega zrelijom i pokazao kako umem da volim.

 

 

- Toliko smo se svi radovali i samo odbrojavali dane. Šalila sam se da mozes da se zoveš i Milorad junior, da mi ništa nije bitno samo što pre da se rodiš. Lagala bih kada bih rekla da mi trenutno ‘ko zna zašto je to dobro’ nije samo uteha. Kažu mi da Bog uzima sebi anđele, a ja ceo život verujem da me upravo oni čuvaju. Ti si od sada moj najveći čuvar lepi moj dečko (nije što si moj, ali si najlepša beba koju sam videla). Uvek sam se divila ženama koje prolaze kroz ovo i mislila ja nikad ne bih mogla, ali zapravo sve smo mi jake i možemo sve da podnesemo. Vole te tvoji bućiji i hvala ti što si ulepšao ovih 9 meseci, a mi se vidimo jednog dana - napisala je Marija.

 

@marijam8 Replying to @user84255555 koja ste vi nedelja? #fyp ♬ original sound - 🍄

 

- Drugari, dobijam mnogo komentara i poruka i znam da ste se svi radovali ali nažalost nemam lepe vesti. Mali anđeo nije više sa nama, nadam se da ćete imati razumevanja i čujemo se uskoro - dodala je Marija.

Inače, Mariju na Tiktoku prati više od 200.000 ljudi, a ona je na pomentuoj mreži svakodnevno delila svoju svakodnevnicu u trudnoći.