Nije mnogo pričao sa nama, a ovde je dolazio samo da pokupi poštu - reči su komšija Aleksandra D. (58) koji je kako se sumnja, ubio svoju dugogodišnju partnerku Draganu P. (54) u stanu njegove majke na Voždovcu, a potom presudio sebi.

Aleksandar je, kako se saznaje, bio prijavljen na drugoj adresi i to u Zemunu. Reporteri "Blica" pronašli su zgradu u kojoj je živeo i razgovarali sa njegovim poznanicima. Prema rečima komšija, uredno im se javljao, ali partnerku u svoj stan u Zemunu gotovo nikad nije dovodio.

- NJu nikad nismo videli, možda jednom. Ne znam ni koliko dugo su zajedno - objašnjavaju oni.

Kako navode pojedine komšije, Aleksandar je bio povučen i tih, a u njegovom stanu se skoro nikad nije čula svađa.

- Viđali smo mu majku. Divna žena. Znamo da je on imao određene probleme, ali mislim da se izlečio jer se nije ponašao kao ranije. Videli smo da mu dobro ide u životu, promenio je i svoj fizički izgled, ali ko zna šta se krije iza toga - pričaju komšije.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo sinoć oko 00.30 u stanu Aleksandrove majke na Voždovcu kada je nakon svađe, kako se sumnja, Alekandar uzeo pištolj i usmrtio svoju nevenčanu suprugu Draganu P.

Pucnjavu niko od stanara zgrade nije čuo, već naprotiv, čuli su tek policiju kada je stigla na lice mesta.

- Videla sam kako nešto policija iznosi, čini mi se da je bilo oružje koje je pronađeno u stanu - navodi komšinica.

Prema rečima prvog komšije kojeg samo zid deli od stana u kojem se dogodilo ubistvo, pucanj je bio potpuno nečujan.

- Možda je stavio prigušivač, jastuk... Ko zna. Ne znam ni odakle mu oružje i kako je mogao da bude tako iskusan da se pobrine i o tome - navodi jedan od stanara zgrade.

(Blic)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".