- Dobro sam, sad je sve pod kontrolom, ispada da je i ovaj put figurativno bilo po onoj "Ne može nam niko ništa", koju smo pevali još dok je postojao Prištinski korpus i dok smo se borili. Suština je da vera u bolje sutra, u bolje dane drži ljude i u najtežim trenucimna. Tako je bilo i kada je bila odbrana zemlje u pitanju, a i sada kada je bila odbrana od bolesti i za život - kaže general Lazarević.

General navodi da mu sledi period rehabilitacije i daljeg kontrolisanja i čuvanja.

- Lekari s VMA zaista su uraduili veliki posao, efikasno i za najkraće moguće vreme su me spasili. Imao sam embolija pluća, to je bio infarkt pluća, radilo se o satima, moralo je blagovremeno da se interveniše. Sreća pa je moj sin Milan odmah prepoznao simptome, dao mi terapiju, a i brzo smo stilgli na pravomesto na našu VMA, gde su lekari uspeli da spreče dalju eskalaciju i evo posle 14 dana idem kući - navodi general Lazarević.

Foto: Arhiva Novosti

 

Dok se borio na VMA brojni ljudi su mu direktno ili posredstvom porodice davali podršku.

- Javljalo se na stotine njih, kad sam ustao mogao sam i da pričam, ali su zvali i porodicu. Hvala svima koji su se interesovali, bili u mislima i molitvama sa mnom i porodicom - ističe general Lazarević.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".