Međutim, ljudi i u tim situacijama znaju da probude „duhove prošlosti“ kao što je to u slučaju Slobe Radanovića čija supruga Jelena je juče na svet donela zdravog i pravog dečaka.

Iako čestitke pevaču i njegovoj ženi stižu sa svih strana, rijaliti publike je i u tom trenutku sreće morala da pokrene „stare teme“ – Slobodanov odnos sa bivšom suprugom, Kristinom Kijom Kockar.

Ni to ne bi bilo toliko ružno da se u prvi plan ne stavlja nešto o čemu je degutantno, besmisleno i bezobrazno pričati. U ponovo rasplamsalom sukobu dva tabora, „kijevaca“ i onih koji su na strani Slobe, spominje se jedna skaradna misao koju komentatori sakriveni iza monitora računara ponavljaju kao papagaji, kao „nepobitni dokaz“ da su u pravu. Parafrazirano, „ali Jelena mu je makar rodila dete, za razliku od Kije“.

Foto: ATA images

 

 

Na stranu priče i životne drame koje su „obrađivane“ u brojnim nastavcima rijalitija „Zadruga“, na stranu stari grehovi i pitanje ko je grešniji, ali ovde se radi o – detetu. Sinčini – malom Damjanu! Zar nije ružno spominjati takve stvari kada se neko rodi? 

I takođe, što je još važnije, ovde se radi o jednoj ženi! Da li se zove Kristina ili nekako drugačije, potpuno je nebitno – takve stvari se ne govore. Svaka dama ima pravo da rođa ili ne, i pogotovo – ima pravo na privatnost, pravo da niko ne zadire u njen život i raspreda o tome da li je nekom rodila dete ili ne. I u tome, ma koliko bili zavađeni, saglasiće se i Kija i Sloba. 

Foto: Instagram printskrin/ kijakockar

 

 

Otuda i ne čudi objava Kockareve na Instagramu gde je podelila snimak o pravima koja svaka žena ima. 

- Žene trebaju svima da poruče da – od*ebu! Umorna sam od osuđivanja zbog odluka žena da imaju decu ili ne, da imaju decu i da se vrate poslu ili da imaju decu i da se ne vrate poslu, zato što su isuviše mršave ili debele, neambiciozne ili ambiciozne, prezgodne ili nedovoljno zgodne, ili što se uopšte usuđuju da budu žive – govori se u snimku koji je Kija postavila na stori i koji šalje jasnu poruku.

Nešto je ipak stvar koja se tiče same persone – i u to niko nema pravo da se meša! Imena o kojima se govori su potpuno nebitna. A, kad se rodi dete, daj da se veselimo što nas je više i što će se još jedan smeh i plač mališana širiti ovom planetom.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".