NJihov duel izazvao je brojne komentare članova žirija i do poslednjeg trenutka situacija je bila neizvesna, a konačni rezultat bio je 5:4 u korist Snežaninog kandidata.

- Trebalo je da dobije šest glasova. E Dušane oštećen si, ali nema veze - dobacila je odmah Snežana na račun svog kandidata.

Međutim, takvog stava nije bila Marija Šerifović koja je istakla da smatra da je njegov nastup bio pun grešaka.

- Dušan je pevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, to je činjenično stanje, ali smatram da zbog tih grešaka nisi trebalo da prođe direktno dalje- objasnila je Mara, a na pitanje Saše Popovića koje su greške u pitanju detaljno je objasnila:

- Bilo ih je previše. U drugoj pesmi ukrasi mu nisu izlazili, menjao je melodiju, u nekim trenucima je bio nizak. U prvoj numeri nizak često, je l’ dovoljno da nema šest glasova?

Foto: TV Pink printskrin/Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

Saša Popović se usaglasio sa Marijinim komentarom budući da je i on, kao vrsni poznavalac muzike i najveći estradni mag takođe čuo te greške.

S obzirom da je Mara u poslednjem trenutku dala glas dami iz Milijevog tima, tu zaslugu pripisala je njenom izvođenju Karleušine pesme za koju je tvrdila da je odlično „skinula“.

U svom stilu, kroz šalu, i Bosanac je dao svoje mišljenje te u jednom trenutku izimitirao glas Jelene Karleuše.

- Mene je oduševilo „Ogledalce“ kroz nos to mi je bilo bomba! Ti si jedna razdragana osoba, osoba koja očito nema nikakvih problema u životu i tako si pevala. Svaka ti čast. Sve se prenosi, kad dođe tegoba na scenu od kuće, to se i vidi- rekao je Stojković, a potom Dušanu udelio savet.

- Pun glas imaš, ali moraš da vodiš računa oko salivanja tonova, ako prođeš. To će ti Sneža objasniti kao šećer. Poslušajte iako je ona jako naporna kada objašnjava, ja sam jednom bio prisutan, ali budi uporniji od nje i biće rezultata- posavetovao ga je Boske i nasmejao sve kolege.

Viki Miljković nije ostala ravnodušna na Dušanovo izvođenje čuvenog hita „Romanija“ te se usaglasila sa ostalim članovima žirija da je prvu pesmu mnogo bolje izveo u odnosu na numeru Šerifa Konjevića.

Foto: TV Pink printskrin

 

- Nisam te nekako registrovala u prvom krugu, malo Crnogorac koji se vuče, čini mi se da ti je sve poteško da uradiš, ali imaš tu glaščinu. Slušaj svoju mentorku i bićeš ti dobar. Što se Nataše tiče, meni je sve bilo tu i tamo, čak je odabir pesme „Ogledalce“ dobar, ali se meni nije dopalo kako si je ti otpevala- iskrena je bila Viki.

Iako čvrstog stava da mu je ovoga puta bolji bio Snežin takmičar, Đorđe David pohvalio je i izvođenje Nataše Radojević.

- Ja sam povukao svoj glas za takmičarku u trenutku kada sam video da je Mara dala za nju jer ja kao član žirija dajem sebi za pravo da napravim razliku u korist kandidata broj dva, iz prostog razloga jer je njegova boja meni fenomanalna. Smatram da Nataša u prvoj pesmi nije bila dobra i zato sam napravio tu razliku, a za drugu numeru se slažem da je bila bombona- rekao je roker.

I kao što to obično biva, nakon članova žirija reč su dobili i mentori koji su dali niz saveta, ali i vetar u leđa svojim takmičarima kako bi zablistali u baražu.

Foto: TV Pink printskrin

 

- Dušane, evo čuo si. Ono o čemu smo pričali sve vreme upravo ti je rekla i Viki i skoro svi članovi žirija. Moraš da se probudiš. 60 posto sam teškom mukom uspela da ga pokrenem, stalno kasni, stalno se sve to vuče. Prelepa boja, divan talenat, sve imaš što treba da ima jedan dobar pevač, još samo da se probudiš i biće super. Bori se u baražu, držim palčeve i tebi i sebi,- poručila je Sneža Dušanu, dok se Mili osvrnuo na neverovatan napredak talentovane Nataše.

- Ne znam da li se sećate Nataše iz prvog kruga… Ali ja mislim da je ovo jedan toliki skok i scenski, i samopoudždanja i svega. Mislim da su te dva glasa koštala jer nisi pokazala snagu koju imaš. Tačno si otpevala, ali je falila malo ona Nataša koja divlja. Valjda si se više koncentrislaa na nastup ili na nešto, tu smo malo bili u dizbalansu, inače ne da sam zadovoljan nego sam prezadovoljan - rekao je Milić.

Dušanov nastup možete poslušati u snimku, od 1:14:50:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".