Pevačica je demantovala navode da se za srpske medije nije oglasila tri godine: 

- Koliko god se ja trudila da vas zapostavim, kažu mi da me stalno spominjete (smeh). A i nisam vam ja tip žene koja puno priča, ali zato kad kažem "izgore i selo i taraba" (smeh). I nije baš tri godine.

Posle se osvrnula i na navode da je razlog njenog ćutanja nacionalizam, odnosno mržnja prema Srbima:

- U istom pitanju sam i liberal i nacionalista. Ili sam kako kome paše. Meni ni levi ni desni nikad nisu bili problem, nego sam možda ja njima problem. Odlazim na "Pride" šetnju za LGBTQ zajednicu, bila sam na protestu za prava žena na abortus u slučaju jedne trudnice s neizlečivo bolesnim plodom. Ali nedavno sam bila i krsna kuma jednom predivnom i prepametnom dečaku. Mene zanimaju ljudi, a ne čija krvna zrnca im teku kroz vene. Pa, svi znaju ko je otac mog deteta, moj bivši suprug, moj kompozitor... Sve Srbin na Srbinu (smeh) i onda neko napiše da sam 'osvedočena mrziteljka Srba'.

Tokom prošle godine, Severina i njena sestra su se našle u fizičkom obračunu, a sada je rekla kako gleda na ceo događaj: 

- Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: "Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare". Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".