Poznate dame još nisu upriličile susret, ali kako je Aleksićeva prethodne noći otrkila, u kontaktu su.

Seka Aleksić je na svom Tviter nalogu iznenadila sve pratioce objavom.

- Ne mogu sada, dopisujem se sa Karleušom - napisala je pevačica uz emotikon plamena, a masovne rekacije korisnika ove društvene mreže su usledile.

 

 

Seka je odlučila da odgovri na jedan od komentara koji joj je zasmetao:

- Treba praštati, ali mnogo je tu otrovnih reči bilo sa njene strane preko koje se teško prelazi. Oprezno samo! - napisao je jedan od korisnika Tvitera, a Aleksićeva je odmah odgovorila:

- Bilo je i sa moje. Ja sam sve zaboravila i oprostila. I ona je - istakla je pevačica.

Podsetimo, Dara tvrdi da je njena koleginica Seka Aleksić kupila preglede na Jutjubu.

- Nikad u životu mi nije palo na pamet da platim preglede na Jutjubu ili pratioce na Instagramu. Seka je platila preglede iz Bangladeša i zato joj pesma nije u trendingu. To što radi je smešno, glupo i pokvareno. Seka možda može da ubedi kućnu pomoćnicu ili komšinicu da ima milionske preglede, ali ne može publiku.

Dara se dotakla i Karleuše koja je optužila Bubamaru da joj je ukrala pesmu "Koka roka", koju je napisao pokojni Milan Radulović Laća.

- Da razjasnimo jednom zauvek, pesma "Koka roka" nije pisana za Karleušu! Urađena je baš davno i da ju je ona platila, bila bi njena. Jelena želi marketing preko mene. Očigledno je da nema novu pesmu, album, nije srećna s mužem... Ali, neka je! Moje dobro će pobediti to zlo!, kaže Dara i objašnajva šta sve zamera bivšoj drug, rekla je Dara Bubamara.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".