Seka Aleksić je ovih dana posetila Pariz, a tu priliku je iskoristila i za  fotografisanje koje će joj poslužiti kasnije za spot i rad na novim pesmama.  

Za ovu fotografiju inspiraciju je pronašla u slici Ežena Delakroa "Sloboda predvodi narod". Pevačica je pozirala isturenih grudi ispred Kraljevske palate dok se iza nje vijorila francuska zastava, baš kako je umetnik predstavio centralnu figuru na svojoj slici.

- Seka je prošle godine angažovala novog kreativnog direktora i krajem 2022. najavila album „Disko Seka“. Najnovija pesma „Emotivno nedostupan“ odlično je prošla kod publike, a Seka se nedavno odlučila da sa svojim kreativnim direktorom otputuje za Pariz da snimi modni editorijal - izjavio je izvor i napomenuo da je pevačica birala ceo tim za ovaj projekat: 

 

 

- Aleksićeva je dugo birala stajling za nove fotografije, pa se i ovog puta odlučila za kreaciju poznatog dizajnera Rika Ovensa. Pre samo mesec dana Aleksićeva je nosila njegovu kreaciju, a nakon nje, isto je uradila i Kardi Bi. Ostale kreacije potpisala je Sanda Simon, svetski poznata dizajnerka koja je potekla sa ovih prostora, a u Parizu je angažovala šminkera i fotografa koji su takođe našeg porekla - kaže izvor.

- Snimanje je bilo prilično naporno i trajalo je nekoliko dana. Pojedine kadrove je snimila ispred Ajfelovog tornja i Luvra, ali i na ulicama glavnog grada Francuske. Pariz je inače svetska prestonica mode i mnogi brendovi snimaju svoje kampanje na ulicama Grada svetlosti, ali je Seki pošlo za rukom da privuče pažnju prolaznika i turista koji su želeli da se fotografišu sa njom - ispričao je izvor.

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".