Kristina Kovač već nekoliko godina živi u Švedskoj sa ćerkom Tarom i izabranikom Danijelom Brakusom pored kojeg je pronašla sve ono o čemu je oduvek maštala. Kako je daleko od rodnog grada, ona često sa svojim prijateljima deli životne momente na društvenim mrežama, od privikavanja kroz koje je prošla u Stokholmu, lepih trenutaka koje tamo proživljava sa partnerom i ćerkicom, preko nesuglasica koje je imala sa sestrom Aleksandrom, pa sve do iznenadnog odlaska oca i najtežeg perioda u njenom životu.

Foto: Arhiva Novosti, Jutjub printskrin/KomunaOfficial/Instagram/aleksandrakovac

 

 

Upravo taj veliki gubitak, smrt oca Kornelija pred kraj prošle godine bio je povod da se na "Instagramu" oglasi umetnica, oprosti se od njega, te sa pratiocima podeli jednu lepu uspomenu, pa je tako i jedina fotografija sa venčanja Kristine Kovač osvanula na njenom profilu.

- Sačuvaj mi poslednji ples - glasio je opis fotografije na kojoj Kristina sa iskrenim osmehom blista u prelepoj tredicionalnoj venčanici i velom u kosi dok korača sa ocem koji ju je dopratio do oltara. 

Budući da niti jedna fotografija sa venčanja Kristine Kovač do sada nije dospela u javnost, pretpostavke su da se radi o njenom svadbenom veselju sa prvim mužem, Igorom Perovićem sa kojim je i dobila ćerku Taru.

Pop pevačicu i nekadašnjeg člana grupe Plejboj spojila je zajednička strast prema muzici, tako da su se posle šest godina zabavljanja venčali 13. juna 2003. godine. Intimno slavlje uz prisustvo najbližih članova porodice i prijatelja upriličeno je u ekskluzivnom klubu Koling, a goste su zabavljali nekadašnji članovi "Nevernih beba".

Foto: Jutjub printskrin/plejboj grupa

 

 

- Naše venčanje je bilo romantično. Bio je to čin komim smo svetu rekli das mo izabrali jendo drugo. Prvi dan braka bio nam je jedan od najlepših u životu, osetila sam se blesavo odraslom - rekla je svojevremeno Kristina za Story, dok je Igor priznao da su trebali i ranije da stanu na ludi kamen.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".