Vesni Zmijanac se, kako je juče "Blic" pisao, pogoršalo zdravstveno stanje, pa čeka odluku lekara o eventualnoj operaciji. Pevačica nikad nije krila da se dugo bori sa štitastom žlezdom.

Foto: ATA Images

 

 

- Vesni nije dobro, ne može da dođe sebi. Ima veoma visok pritisak, gornji ide do čak 250. Otkazala je sve nastupe u narednom periodu, bila je prinuđena da to učini. Najbliži su uz nju sada, trude se da joj maksimalno olakšaju sve, koliko mogu - navodi sagovornik o pevačici, pa dodaje:

- Još uvek je kod kuće, a sutra ujutru ide na pregled. Tad bi trebalo da sazna da li je potrebna operacija i, ukoliko jeste, kad bi joj bila zakazana.

Vesna Zmijanac je, podsetimo, otvoreno pričala kako vodi borbu sa štitastom žlezdom.

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - kazala je jednom prilikom.

Foto: Predrag Mitić

 

 

- Uradila sam hormone štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena - kazala je Vesna Zmijanac.

- Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola - dodala je bila za "Naše novine", pa istakla:

- Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&