Ana je komentarisala ponašanje Zvezdanove devojke Anđele Đuričić, a onda je priča otišla u potpuno drugom smeru, pa je ponovo prepričavala događaje iz spoljašnjeg sveta, i tvrdila da ju je Zvezdan jednom prilikom maltretirao puna tri sata, i to nakon što je saznala da ju je prevario.

- Anđela sve probleme koje ima sa Zvezdanom istesa na mene. Ona je sve na mene istresla i kad hoću da se suprodstavim i to je loše. Maju prosto ne sme da napadne i gubi samopouzdanje i to je mehur od sapunice i pritom joj ja nisam pretnja. Zvezdan je rekao da mene ne voli i da je sa mnom završio, a tu ću da stavim tačku jer mislim nešto drugo. Ti si se umešala u moj život i moj život se srušio. Nenormalno je da dečko ovo dozvoli, rekao si da si obavešten šta je sve rekao za mene i to je oličlenje tebe kao velikog Beogradksog mangupa - govorila je Ana.

- Ti si vređala i mene i nju - dodao je Zvezdan.

Foto: Instagram printskrin/samoposmatramo1

 

- Mene ste vređali na pravdi Boga. Sad na reklama je prolazila pored nas i pevala pesmu, a mi je ne vidimo i ne primećujemo - dobacila je Đuričićeva.

- On je meni juče prvi put priznao da je švaler - otkrila je Ana.

- Sad k**aš, znaš sve i svaku moju akciju. Ja sad slušam budalaštine. Ako tebe boli reci da te boli, nemoj mene da boli. Ti znaš ceo život da sam ja takav - pričao je Slavnić.

- Da li misliš da bih bila sa tobom da sam znala da si ti takav? Koliko puta si me prevario za 13 godina? - pitala je Ana.

- Mnogo. Ja sam švaler, a ti nisi ku*va i zato sam bio sa tobom. Mnogo znači više od ta tri - odgovorio je on.

foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Kad sam kod tebe kući u telefonu od tvoje mame našla poruku od devojke koja se zove Marija i kad si rekao da nećeš da ideš, šta se to veče desilo? To veče se desilo da sam uzela telefon i pitala te za to jako lepo, a ti si mi ispričao da niso ptišao i napravio problem kako me nije sramota da uzimam telefon. Onda si me tri sata maltretirao - pričala je Ana.

- Vidiš koje je to govedo, juče priča, a sad ovo radi. Pitala si šta radi Beogradeski magup, ja sam te prevario 50 puta, a da nisi ni osetila. Dva puta, ne bi ni primetila da nisi inspektor kakav jeste - dodao je Zvezdan.

- Zvezdan me je maltretirao tri sata, ne moram da opisujem kako je bilo. Bila sam sklupčana kod njegove mama, a on je rekao da ide kod svoje drugarice da bismo ostali sami. Ja sam uspela da kontaktiram drugarice i njegova mama i ja smo uspele da napustimo stan i to veče sam uspela da se izvučem. Ana je ispala kriva jer je uopšte pitala za to - pričala je Ana, zbog čega je Zvezdan pobesneo, i pokušao da napusti Belu kuću i emisiju, ali je ona stala ispred njega, uhvatila ga za bubicu i nije mu dala da prođe.

U tom trenutku je Slavnić udario bivšu ženu po rukama i izleteo napolje, urlajući da je nije ni pipnuo nakon što je voditeljka Ivana Šopić pokušala da spreči dalji i veći sukob. 

BONUS VIDEO: