Vesnina podrška bila je njena ćerka Nikolija, koja se o majčinom stanju oglasila putem društvenih mreža.  

- Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju - napisala je Nikolija.

Foto: ATA images

 

Pevačica za nekoliko dana izlazi iz bolnice, a na scenu se vraća kada se potupuno oporavi i kada to dozvole lekari. 

Vesna će morati da se pridržava pravila kako bi se pre oporavila.

- Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže "mačji kašalj"- rekao je izvor za Kurir.

Pored problema sa srcem, Vesna se susrela i sa poremećajem rada štitne žlezde. 

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - izjavila je jednom prilikom.

(Kurir)

BONUS VIDEO: