Marko Stefanović i Sanja Grujić ušli su u žestok sukob zbog Markove ljubomore, a potom je obična svađa eskalirala u novi karambol.

Marko je Sanji ljubomorisao zbog Bilala Brajlovića.

- I ti svaki put plačeš kad imaš odnos sa mnom jer me više ne privlačiš, zato ni ne mogu da završim - govorio je Marko.

- Je l' znaš da imam roditelje kući? - pitala je Sanja.

- Ti pričaš da ćeš da imaš s*ks sa Bilalom. Mama ti je prošle godine bila frapirana kad si izašla - rekao je on.

- A tvoja će da bude posebna jer su te tako odgajili. Da li ja tebe vređam na način na koji ti mene? Ti Mikicu ne voliš jer si ljubomoran na njega, Dragić me je izvređao, a pričaš sa njima - nastavila je Grujićeva.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Ovaj momak ne može da bude ljubomoran jer izgleda kao Bog, a ti sa linijama na g*zici, celulitom, naravno da možeš. Majmunica Marta. Kako ja tebe da doživljavam? Ja sam se zaljubio u Sanju koja je sigurna u sebe, koja se ne libi i govori svoje mišljenje. Sve što sam ti pričao, to sam i planirao. Pričao sam da ne mogu bez tebe da funkcionišem, da smo svašta nešto jedno drugom ispričali, da si kvalitetna, elokventna i inteligentna. Nisam ti postupkom dao da imaš sumnju u mene. Ja samo tebe ovde vidim - pričao je on.

- Kakvo je tvoje mišljenje danas o Sanji? Da je dr*lja i da bi bila sa kurtom i murtom - rekla je Sanja.

Marko je potom gađao pa uzeo da joj demolira svu šminku. U tom trenutku doletelo je obezbeđenje koje ih je opkoliko kako ne bi produbljivali dalji sukob.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".