Snežana je podnela tužbu protiv Dušana Vukadinovića i njegove majke Nate, jer su kako je navela iskoristili medije kako bi javno narušili njen ugled.  medija, naneli štetu njenom ugledu jer su iznosili neistinu o njoj. Pevačica je tražila da joj isplate 9.500 evra. 

Foto: Printskrin/Jutjub/ Grand Online/Zvezde Granda

 

- Zakonom o krivičnom postupku predviđena kazna za uvredu je od 40.000 do 100.000, ali ako je delo izvršeno putem medija, onda je kazna od 150.000 do 450.000 dinara. S obzirom na to da je u ovom slučaju tako bilo, Snežanin advokat je u tužbi zatražio da Dušan i njegova majka Nata Đurišićki plate po 450.000 dinara, kao i naknadu štetu od 200.000. U pitanju su maksimalne kazne koje zakon predviđa. Sud može da usvoji ovaj predlog u celosti ili delimično, nakon što se sagledaju sve okolnosti i kada svi budu dali izjave - naveo je izvor.

Snežana je nekoliko puta istakla da će se afera mito okončati pred suddom i da će ona dokazati da je u celoj priči nevina.

Podsećanja radi, kada je Dušan ispao iz daljeg takmičenja "Zvezda Granda", oglasio se za medije i rekao da mu je njegova mentorka Snežana Đurišić tražila novac kako bi prošao u sledeći krug. Potom je isto to ponovila i njegova majka Nata, koja je tvrdila da joj je pevačica lično tražila pare.

(Kurir)

BONUS VIDEO: