Pevačica Nataša Bekvalac je u jednoj TV emisiji govorila o emocijama, bivšim partnerima, ljubavi ali i čistoj emociji koja ju je vodila kroz život, a među osobama koje su je propitivale našla se i njena koleginica Katarina Grujić.

 

Foto: ATA images

 

 

Natašu je njena mlađa koleginica Katarina Grujić podsetila ne njenu čuvenu izreku: "Lako je biti pošten kad te niko neće", a Kaću je zanimalo kako je to biti pošten kad te svi hoće.

- Baš gajim lepe emocije i velike simpatije prema Katarini. Nažalost, ne znam da joj odgovorim na pitanje kako je biti pošten kad te svi hoće, jer se nikad nisam prodavala za poštenu (smeh). To je možda pitanje za ove "svetice u pokušaju“. Nije problem u muškarcima koji me žele, već što ja nisam poštena. To nije kiks, to je moja supermoć – priznala je Nataša.

Foto: ATA images

 

 

Prethodno je, na pitanje o potencijalnom novom životu i još jednoj udaji, Bekvalčeva jasno dala do znanja kako stoje stvari.

- Odmah da ti srušim sneška, ono što mogu da garantujem, ja se neću udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna. A što se tiče drugog dela ptanja, mislim da sam ti dala odgovor – nasmejala se Nataša.

BONUS VIDEO: