Sloba je skoro renovirao porodični dom, a naselje u kojem su ih već svi prihvatili, veoma je mirno i tiho.

Sloba i Jelena se odlično slažu sa svojim susedima, te prve komšije za njih imaju samo reči hvale.

- To su nam prve komšije, družimo se. Nemamo da kažemo ništa osim da su najbolje komšije na svetu - rekao je bračni par koji živi u neposrednoj blizini.

- Odlične su komšije i dobri ljudi. Sve najbolje imam da kažem o njima. Družimo se često i znamo da možemo da se oslonimo na njih ako nam bilo šta zatreba, baš prave komšije - istakla je jedna od komšinica iz ulice.

Foto: ATA images

 

 

U domu Radanovića su, čini se, kućni poslovi podeljeni, te su za kupovinu namirnica zaduženi muškarci.

- Ne dolaze oni često kod nas. Sloba zna da navrati, ali njegov tast je verovatno taj koji je zadužen za kupovinu. On dolazi svakodnevno i divan je gospodin. Obično kupuje neke namirnice koje ljudi i inače kupuju, ništa specialno. Uvek popriča sa nama, pohvalio se da je dobio unuka. Izuzetno je fin, dok Sloba nije toliko pričljiv. Pristojno se javi svima, ali izbegava bilo kakve dublje razgovore - tvrdi jedan od prodavaca u obližnjem supermarketu.

Jedna od komšinica je i poslovno sarađivala sa pevačem.

- Radila sam u lokalu koji je kupio. Nemam da kažem ni dobro ni loše o njemu. Čula sam da je spasio čoveka koji je hteo da skoči sa mosta i svaka čast na tome, ali on se proslavio u “Zadruzi” gde je prevario ženu. Sada se o njemu priča samo lepo, ali ne mislim da daje dobar primer mladima - izjavila je gospođa koja živi u okolini.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".