Milica je u životu propatila mnogo, a kada je u pitanju pričanje životne prče uvek je iskrena. NJen početk sportiskinje je bio vrlo težak.  

- Tata je prodavao stvari iz kuće da bi nas prehranio. Sve bih menjala. Sve, kao da sam birala najteže. Najgori menadžer koji može da me pošalje, za najveće pare... Šalješ roditeljima pare, neka su oni srećni, ali da igram. Bila sam 17 igrač, bila sam najmlađa, meni se najmanja šansa dala. Birala bih sve drugačije samo da ugram. Zarađivala sam 25.000 davala rodieljima... Bilo bi nam dosta i 10.000 samo da igram - kaže Milica kroz suze. 

Foto: Instagram printskrin/stefanovamama13

 

- Ja sam uvek išla glavom kroz zid, a Ana je uvek razmišljala. Ana potpuno ima drugi tip muškaraca od mene. Sve ono što sam ja rekla posle za moje muškarce to je i ono pričala. Definitivno me je promenilo 72 dana ostrva... Niko ne može da zna kakva će neka osoba biti. Ja sam davala 10 šansi i to je moja greška. I učim Stefana da ne može tako. Nikada nisam rekla za sebe da mi je život pakao, ali tako jeste. Ja sam srećna imam noge, ruke... Nisam bila ispunjena, ali sada se popravljam - kaže Milica Dabović i dodaje:

- Ime nisu još dali, svi smo davali imena, ja sam predložila jedno sedam, osam imena, ništa im se nije svidelo. Jedva čekam da uzmem Aninu bebu u naručje i da je grlim i ljubim. Svaki mogći trenuak je dolazila da vidi Stefana, ali je sve razmazila. Ode se u prodavnicu kupuje najskuplje igračke - kaža Milica Dabović.

Milica nije želela da puno priča o svom novom izabraniku: 

- O Milanu ne želim mnogo da pričam. Nisam bila zaljubljena u Vanju, to je bilo da probamo da vidimo da li imamo neki zajednički jezik. Ali desio se Milan. Meni je najvažnije da je on moja sudbina ili moja budučnost. Rano je da pričamo... Kao da me je čekao... Čekali smo jedno na drugo i da vidimo šta nam donosi ovo malo života što imamo. Imamo zajednička interesovanja, energija... Uvek ću verovati u ljubav, ali teško je verovati muškarcima... Stefanov otac me je dokrajčio... Sa Vanjom je otišlo kao vetar, a sa Milanom sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela. U miru si, da te muškarac vodi kroz život... Uopšte ne razmišljam o tome... Verujem mu, dvoje ljudi se prepoznaju... Ja sam vapila za tim... - kaže Milica Dabović.

Foto: Nebojša Paraušić

 

Kada bi imala ćerku, Milica bi je podržala kada je u pitanju otvaranje Onli fans profila.

- Ćerku bih podržala da otvori profil na only fansu, ne bih volela da pije i da se drogira i da ide po kafanama. Može da se zaradi od onli fansa. Ne mogu da osuđujem druge ljude, ali ja smatram sebe za primer, tetoviram se, i to mi je jedini porok.

(Kurir)

BONUS VIDEO: