Miodrag Radonjić iza sebe ima veliki broj rola u serijama i filmovima. Široj publici postao je poznat po ulogama momaka sa obe strane zakona: inspektora Zorana u seriji "Ubice mog oca" i kriminalca Baće u filmu "Južni vetar".

Foto: I. Marinković

 

Umetničku dušu glumac je nasledio od majke Branke, koja je završila muzičku akademiju.

-Moj stariji brat Marko i ja rođeni smo u Zemunu. Razlika između nas dvojice je svega 14 meseci, on je rođen 1988. godine, a ja 1989. Majka Branka i otac Nenad, baka, deka i nas dvojica jedno vreme smo živeli u porodičnoj kući. Kasnije smo se 1993. godine preselili na Konjarnik- izjavio je ranije Radonjić za magazin "Hit".

Foto: ATA images

 

Devedesete godine u Srbiji su zbog ratova i sankcija bile turbulentne, a Radonjićevi roditelji su se maksimalno trudili da svoju decu obezbede normalan život:

-Sećam se da smo brat i ja od roditelja dobijali dva dinara. To je bilo dovoljno da kupimo kiflu i jogurt. Uzimali smo kiflu i unutra je punili majonezom, senfom i kečapom, da ne bude baš skroz prazna. Nije bilo pečenice i kačkavalja. Tada se od mojih vršnjaka niko nije izdvajao, svi smo bili u istoj situaciji. Niko nije nosio skuplje patike od drugih, već smo svi živeli u iluziji da je sve to tako normalno - ispričao je glumac.

BONUS VIDEO: