Fotograf venčanja DŽonatan Pajaki nije mogao a da ne otkrije celu scenu na TikToku.

- Kad mi je mladoženja ovo rekao malo pre venčanja, znao sam da će nešto poći po zlu... - izjavio je.

Mladoženja Majkl je, kad ga je DŽonatan upitao: "Želiš li nešto da kažeš svojoj budućoj nevesti?", odgovorio: “Nadam se da ćemo imati puno seksa".

Kasnije, dok je stajao pred oltarom sa svojom suprugom, Destini, mladoženja je krenuo da čita svoja obećanja i rekao: 'Samo su dve stvari potrebne da bih bio srećan: da mi je stomak pun, a jaja prazna. Iako si neverovatna u pola toga, stvarno ti moramo dati nekoliko lekcija o kuvanju'.

- Čak i kad mi stomak nije pun, ne postoji niko koga bih mogao više da volim u ovom životu, osim ako stvarno ne dobijem priliku da upoznam Margot Robi. Od početka su mi uvek govorili: ‘Život postaje još bolji kada deca zaspu, a ti mi kažeš da dođem u spavaću sobu' - nastavio je.

Zatim je opisao neke eksplicitne scene koje se odvijaju iza zatvorenih vrata pre nego što je dodao: “P.S. Budući da si tako dobra u donošenju odluka, poput ove da se udaš za mene, možeš odabrati hoćeš li večeras završiti kao tostirana štrudla ili Tvinki."

- Majkl! S obzirom na to da sam ja njegova mama, s njim ću se pozabaviti kasnije... Biće kažnjen, u svakom slučaju - uzviknula je njegova majka na snimku.

Mnogi su ostali šokirani ovim videom i u komentarima su podelili svoje mišljenje o ovom nesvakidašnjem govoru.

- Ovo je bilo tako bez poštovanja govoriti na dan venčanja, pred prijateljima i porodicom. Ja bih ga odmah napustila - pisalo je u jednom komentaru.

- Neee, ovo je velika crvena zastava! Odvratno, ovo mu stvarno nije trebalo - stajalo je u drugom.

Drugi su pak bili šokirani što je sve to rekao pred vlastitom majkom, a jedna osoba je komentarisala: 'To je rekao pred celom porodicom?!'. dok je treći dodao: "Smešno je, shvatam, ali - na venčanju?! Pred tvojom majkom?!".

Uprkos reakciji, čini se da je mladi Destini Lentini ovaj govor bio vrlo duhovit i nije imala ništa protiv, a to je potvrdila i komentarom ispod videa. 

- Ja sam mlada i ovo nije "crvena zastava". Zajedno smo već 10 godina i odlučili smo da se venčamo neposredno pre naše 10. godišnjice - napisala je, piše The Sun.

BONUS VIDEO: